Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Voimaneidot 60+
Myönteiset tunteet ja elämänilo

Voimaneidot 60+ on uusi, valloittava menetelmä ikääntyvien naisten vertaisryhmille. Menetelmässä keskitytään myönteisen mielialan tavoitteelliseen vahvistamiseen arjessa. Toiminnalliset harjoitteet tukevat nauttimaan naisena olemisesta juuri itselle sopivalla tavalla.

Kuusi kertaa kokoontuvan ryhmän tavoitteena on oppia lisäämään hyvän olon hetkiä arjessa. Positiivisen psykologian taustateoria tukee menetelmän vankkaa pedagogiikkaa.

Menetelmä on kehitetty yhteistyössä ammattilaisten ja 23 ikääntyvän naisen kanssa. Heistä jokainen halusi suositella tätä ryhmää muille naisille.

Tilaa ohjaajakoulutus yhteisöllesi.
Voimaneidot nuorille
Aggressio voimavarana

Voimaneidot -menetelmä on klassikko, valmis ryhmämalli nuorten kanssa tehtävään työhön. Ohjaajia on koulutettu valtakunnallisesti jo huikeat 670.

Voimaneidot -ryhmissä nuoret harjoittelevat hyödyntämään aggressiota voimavarana. Tätä ryhmämallia ohjataan onnistuneesti esimerkiksi kilteille ja hiljaisille tytöille. Monet yksinäiset tytöt ovat löytäneet ryhmästä ystävän.

Voimaneidot -hanketta on toteutettu vuodesta 2011 alkaen yhteistyössä mm. Setlementtiliitto ry:n, Educode:n, paikallisten Tyttöjen Talojen, Kynnys ry:n, Vantaan ehkäisevän päihdetyön yksikön, useiden seurakuntien, ja kuntien kanssa. Hanketta ovat rahoittaneet mm. RAY, Opetushallitus ja Alli Paasikiven säätiö.